tag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post2667920184181304499..comments2023-10-20T17:01:57.253+03:00Comments on Gelin Oldum Gidiyorum :): Kabaran kek neden söner ozaman kabartan toz kabartmayan toz mu?Taranishttp://www.blogger.com/profile/09522344403345115797noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post-24916260908103023192012-12-11T13:07:10.047+02:002012-12-11T13:07:10.047+02:00kek önceden ısıtılmış fırına koulmaz öle olursa dı...kek önceden ısıtılmış fırına koulmaz öle olursa dışıyla içi aynı olmaz :p kek ustası annem diyo yaniiidileknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post-4258998889928226002011-10-03T14:45:11.169+03:002011-10-03T14:45:11.169+03:00korkmayın kızlar yemek yapmak kolay sadece vakit d...korkmayın kızlar yemek yapmak kolay sadece vakit darlığında yemek yapmak zor... bir de yorgunsan, işten gelmişsen falan... onların da çaresi var, organize çalışın yeter ki:=)Narsistanbulhttps://www.blogger.com/profile/11516828304470307244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post-62084694011567940672011-09-29T13:21:03.248+03:002011-09-29T13:21:03.248+03:00merak etme alisacaksin :)merak etme alisacaksin :)neslinameblog.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/01630976723869132673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post-63722649878699058012011-09-29T03:50:34.626+03:002011-09-29T03:50:34.626+03:00bence hiç korkmayın tadını çıkarın derim (: şuan ...bence hiç korkmayın tadını çıkarın derim (: şuan öğrenciyim ve pratik olmak zorundayım hergün düzenli olarak mutlaka yemek pişiriyorum eminim en güzel şekilde yaparsınız.. bu arada pratik kek tarifi verebilirim.<br /><br />3 yumurta<br />1 yada 1.5 su bardağı tozşeker<br />yarım su bardağı sıvıyağ<br />1 su bardağı süt yada yoğurt <br />1 paket kabartma tozu <br /><br />2.5 su bardağı un <br />isterseniz portakal kabuğu rendesi tarçın ceviz ne isterseniz koyabilirisiniz. birde ben bazen süt yerine 1 su bardağı kahvaltıdan kalan çay demini kullanıyorum kakao ekleyerek çaylı kekim oluyor (: <br />sanırım çook uzun post oldu (:<br /><br />EsmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post-63688277092844574012011-09-28T18:34:09.748+03:002011-09-28T18:34:09.748+03:00Yaa beni de korkutmayınn son 18 günüm var tadını m...Yaa beni de korkutmayınn son 18 günüm var tadını mı çıkarsam yemek yapmadan geçirdiğim günlerin ne:) Eheheh post'u okurken güldüm ama şimdi içimi bir korku kapladı nedense:((Hestiahttps://www.blogger.com/profile/17911978858746092622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5073057578032006582.post-49911680359423575692011-09-28T17:06:50.131+03:002011-09-28T17:06:50.131+03:00hahahaha :) ben de dün tamı tamına 3 saatte barbun...hahahaha :) ben de dün tamı tamına 3 saatte barbunya pişirdim, yenilebilir mi emin değilim, dua ediyorum, eğer tadı kötüyse lütfen biz eve gelene kadar mucize olsun ve düzelsin :) işin organizasyon vs kısımları daha mı zevkliydi ne :plamore del calciohttps://www.blogger.com/profile/16422815546805187128noreply@blogger.com