10 Şubat 2011 Perşembe

14 Şubat hediyesi için bir kaç nacizane önerim :)

Sevgililer gününe sayılı günler kala bu yıl sevgilisine ne tür bir hediye almak istediğini henüz karar veremeyenler için gelsin bu yazım :)

Benim sevgililer günü hediyem ise şimdilik süpriz :) Belki daha sonra sizlerle burdan paylaşabilirim :))

Şu dip notuda eklemeden edemeyeceğim :) Önemli olan hediyenin küçüğü büyüğü, ucuzu pahalısı, gösterişli gösterişsizi değil, benim düşüncem o günü hiç bir maddi değer ile ölçmeden kendi emeğinizi belkide birlikte geçirdiğiniz günleri düşünerek hazırlayacağınız hediye ile o güne dair güzel bir anı bırakmak olmalı..

Sevgililer gününe özel kalpli ve mesajlı çikolata sipariş edebilirsiniz. Nerden mi?? Tık tıklayınız :)

Belkide onun için siz kurabiyeler hazırlayabilirsiniz becerikli bayanlar iş başına :)


Peki henüz evlelik teklifini yapmamış olan çiftler? Bence bu büyük bir fırsat kaçırmayın derim :) Mumlar eşliğinde hazırlanmış bir mekana ne dersiniz?




Peki bu sevimli baskılı Tshirtler çok güzel değil mi? Nerden mi? Tık tıklayınız :)




Aşkınızı belkide çizgi film karakterleri ile anlatmak istersiniz.Fotoğraflarınızı istediğiniz çizgi kahramanının yerine koyarak çizgi film hazırlamakta bence gayet sıradışı bir hediye olurdu :) Nasıl mı?? Tık tıklayınız :)


Bir DIY projeside canım arkadaşım Özlem'den gelsin. "Be mine" yazılı zarfın içerisine fotograflarınızı koyabilir hatta fotoğraflarınızın arkasına mesajlar yazıp sevgilinize hediye edebilirsiniz.İlham kaynağı : ÖZLEM :)

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder