18 Şubat 2011 Cuma

Büyülü Dünya: Magic Form



En sonunda hep gitmek istediğim Magic Form mağazasına bugün gittim, gördüm ve ilk alışverişimi gerçekleştirdim:). Girergirmez muthiş şirin bir atmosferle karşılaşıyorsunuz, çünkü bir çoğumuzun çok sevdiği pembe rengin hakim olduğu bir mağaza burası ve siz daha alışverişe başlamadan içiniz ısınmaya başlıyor bile :) Her şeyi tek tek incelememek için zor tuttum kendimi adeta, sonra ürünler yetmiyormuş gibi bembeyaz kafesler ve kuş tüyleri iie dekore edilmiş stantlara hayran hayran bakarken buldum kendimi :)
Gelelim saadete :) Özellikle gelin adaylarının mutlaka uğramasını tavsiye ediyorum.Düğününüzde giyebileceğiniz çok şık ve çok kaliteli iç çamaşırınızı burdan bulabilirsiniz.Hem kalıplarıda gerçekten sihirli :) Ben denedim ve gördüm :)Kullandıkları kumaş kalitesinide çok beğendim ve hemen kendime bir takım aldım :) Nişanımda giymeyi planlıyorum ama düğünümde de çok rahatlıkla kullanabilirim. 1 taşla 2 kuş yani :) Ama alıcak daha bir sürü şey var mesela 'Just Married' yazılı beyaz uyku bantına bayıldım:) Alınacaklar listesine ekledim hemen.Eğer yolunuz düşerse Nişantaşı Valikonağı caddesi üzerinde Magic Form mağazasına uğrayabilirsiniz.Son olarak kasadaki limonlu macaronun tadı damağımda kaldı :)

3 yorum:

  1. Eneee sen nişantaşı kızı mısın yau :) SEni gidi :)Ben çamaşırları bakırköyde pazardan alıyorum 5 lira! Almayanı dövüyolar:DDDDD

    YanıtlaSil
  2. :)) hahahaha bende pazardan cok alisveris yaparim bakma sen bana:)cumartesi bahcesehir pazarindan dedigin gibi 5liraya hem cok guzel hemde birsürü iç çamaşırları aldım şimdiye kadar hepside sapasağlam:)bu firma ilk mağazasını burda açmış canım dünde oralardayken uğradım.Hemde Türk markası,yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı mantığım işte:)Amma reklam yaptım:)

    YanıtlaSil
  3. :=))geçen yaz bir sürü 5 tl ye tişört aldım pazardan düz renk badiler böyle, pamuklu... tüm yaz giydim, belki herbiri 50 kere yıkandı ve ne renkleri soldu ne ağzı yüzü bitarafa kaydı:)ben hayret ediyorum,adamlar 5 tl ye satıyor ve kaç kişi bundan kar ediyor bir de..Akıllara zarar fiyatlar var pazarda. Ben her hafta gidiyorum:) artık iyice raconu öğrendim, sağa sola bam güm dalıp kalabalığı yarıyorum:):):)

    YanıtlaSil