9 Şubat 2011 Çarşamba

Ne bereketli bir yıl şu 2011!

İlk önce ben yani blog sahibeniz Eylül'de dünya evine giriyor, sonra canım kuşum biricik kankam Sevom, sonra çevremde tanıdığım bir çok kız bunların arasında komşum, aile dostlarımızın kızları,arkadaslarımız derken bu yılı düğün yılı olarak ilan etmemek mümkün olmuyor açıkcası :)

Hal böyle olunca, hazırlıklarda süratli ama aynı zamanda keyifli bir şekilde ilerliyor, yeni bulunan ve keşfedilen ürünler, ceyiz için araştırmalarımız, sonra onları birbirimizle paylaşıp fikir alışverişlerimiz, yani kısacası Sevgilimin deyimiyle "Ar-ge mühendisi :)" sıfatım işte bu noktalara kadar geliyor ve diyorum ki ben neden bir Blog sayfası acmıyorumki ??

Ozaman haydi gelinler elele :)

6 yorum:

  1. bende 6 kasımda evlendım çok berabeketli bir yıldı gercekten...nikah sekerlerine bayıldım..benımkide böyle kutuluydu :) saklıyorum hala..

    YanıtlaSil
  2. Mutluluklar diliyorum sana darısı başıma artık :) Bende sözümde böyle kutulardan dağıtmıştım içerisinde gül şeklinde katlanmış mendiller vardı,çok beğenilmişti hemde güzel bir hatıra olarak kalıyor insanlarda

    YanıtlaSil
  3. Bunca zaman içinde bir sürü ilkleri senden öğrendik. Bu kadar yeniliklerin keşifçisi olarak sadece bizlerle paylaşman senin için çok azdı. Bundan sonra ben ve herkes yenilikleri ve fırsatları buradan takip edeceğiz.Tarihi belli olmayan gelin adayı olarak blogunu sürekli takip edeceğim :))) Blogun hayırlı olsun kankam...

    YanıtlaSil
  4. Canım kankam sevom kuşum :)zamanlamalarımız süperdi gerçekten :))Şuan sen benden öndesin tabi nişanını yaptın ve artık düğününe konsantre olabilirsin :) Ama sevo senden tek istediğim ne olur düğün günlerimiz çakışmasın bensiz biricik nedimensiz evlenmeeee :))

    YanıtlaSil
  5. güzel bi blog olmuş,ben evlendim çoktaaaan ama yine de bloguna göz atıcam mutlaka,mucks...

    YanıtlaSil
  6. Prenses cooook tesekkur ederim, hergün ilk baktığım blogun sahibesinin benimde blogumu izleyecek olması çok güzel bir duygu :)

    YanıtlaSil