9 Şubat 2011 Çarşamba

Renkli Atölye'den renkli tasarımlar




4 becerikli genç kadının birbirinden farklı tasarımları biraraya getirmek için güçlerini birleştirdiği rengarenk bir dünyadan yani "Renkli Atölye" den bahsetmek istiyorum size.

Farklı dizaynda hazırlanmış nikah şekerlerinden bohça hazırlıklarına, devetiyeden sevimli kurabiyelere kadar evlilik-nişan - söz - kına gecesi gibi en özel günleriniz için ne ararsanız bulabileceğiniz bir site aslında bu.Kendi yakın çevreleri için hazırladıkları ürünlerin beğenilmesi doğrultusunda bu işe başlamaya karar vermişler.

Ben hemen kendi nişanımda konuklarım için bir kaç şey beğendim burdan hatta kendilerine ilettim ve benim için güzel şeyler yapabileceklerine çok inandım.Bittikten sonra mutlaka paylaşıcam burdan söz :)) Merakla bekleyin :))

Renkli Atölye'nin bu güzel çalışmaları bakalım siz nasıl bulacaksınız? Tık tıklayınız :)













2 yorum:

  1. merhaba, o dantelli kutulara bayıldım, bir kızım olursa bebek şekerini öyle yapıcam! :)evde malzemeden çok hiçbişey yok! :D blogun çok şeker, evlilik hazırlığıındasın, bu tatlı telaşlar çok güzeldir herşeyin tadını çıkar :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,çok teşekkür ederim:)bu tatlı telaşlarıma seninde katılmana çok mutlu oldum..Büyük bir keyif alarak hazırlanıyorum şimdilik umarım günler ilerledikçe de böyle devam eder :))
    Bende bayıldım bu kutulara inşallah bebeğin olduğunda kendi ellerinle bu seferde kızın için hazırlarsın süper olur :)

    YanıtlaSil