25 Şubat 2011 Cuma

Ya yağmur yağarsa??



Kır düğünü veya açık mekanlarda düğün yapmayı planlayanların ortak sorunudur herhalde hava şartlarını düşünmek, güneşli ve kuru bir günü hayal etmek ve dua ederek o dakikaları beklemek. Keşke açık mekanlarda, en azından kır düğünü yapan yerlerde böyle çadırlar olsa ve heran hazırlıklı olsalar yağmura karşı.Kim isterki kendi düğününde Eyvah Eyvah 2 filmindeki gibi tahlihsizlik yaşansın ama değil mi:)


4 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve bende bu sene evleneceğim için çokta ilgimi çekti, çok faydalı bilgiler var eğlenceli bir blog olmuş, bende yeni blog yazmaya başladım bende bu heyecanlı dönemi paylaşmak istedim zamanla daha faydalı bilgiler paylaşacağım... :)

    http://lifeanddashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumların icin cok tesekkür ederim Güzin.bende senin gibi bu heyecanlı ve eglenceye dönüştürdüğüm dönemi paylaşmak istedim:)umarım bizim gibi evlilik hazırlığında olan gelin adaylarına kücükte olsa bir yardımım dokunur :)

    YanıtlaSil
  3. Biz evlenirken de kene problemi vardı, o yüzdne iptal etmiştik :=) Hayırlısı olsun, yağmur da yağsa, kar-fırtına da olsa neticede evleniyorsun.BEnce hiçbir aksilik moralinizi bozmasın, önemli olan sonrası... ben şimdi unuttum bile çoktan. eşimi çok seviyorum, iyi ki evlenmişiz, iki imza ile de evlenseydik, daha az mutlu olmayacaktım:)

    YanıtlaSil
  4. :))kene problemide ciddi bir problem ama bak simdi nerden aklıma getirdin :))Canım benim Allah hep mutlu etsin sizi darısı yeni evleceklerin başına :)

    YanıtlaSil