15 Nisan 2011 Cuma

Anneler nasıl yapılacağını bilir :)


Ev temizliği, yemek, ütü,çamaşır yıkamak gibi konularda becerekli olduğum söylenemez.Evlenince iş başa düşücek ve bunların hepsini  öğrenmek ve hatta hemen hemen hergün uygulamak zorunda olacağımında farkındayım : ) Annem sağolsun aman kızım siz dersinize bakın ben yaparım, aman siz kitap okuyun ben hallederim, aman kızım siz gidin gezin tozun ben toparlarım dedi durdu yıllarca :) İyi mi yaptı kötü mü yaptı tartışılır :) 

Yıkama talimatindaki bu yazıyı görünce kendi halime güldüm 

Canım Annem benim ben şimdi evlenince napcam ??:)))

3 yorum:

  1. benim annem de böyle ya =)) yemek konusunda hem yapmak hem yemek hobim olduğundan sorunum yok ama diğer konularda ben de ne yaparım bilmiyorum =)

    YanıtlaSil
  2. Yaa ben nerdeyse bütün kıyafetlerimin etiketlerini kesmişim. Bu etiketlerin bir amacı olduğunu farketmemişim nedense :)

    YanıtlaSil
  3. bence çok iyi bir yol değil annelerinizin yaptığı. benim annem yıllarca birçok ev işinde bizden yardım istese de ben evlendikten sonra yine de çok zorlandım. aslında ev işi ypamayı da çok severim ama çalışınca çok zor oluyor, Allahtan annem alıştırdı, elim çabuk, herşeyi hızlı halledebiliyorum, yoksa halim haraptı yani. siz siz olun kızınız olursa ev işlerini öğretin ve yardım isteyin, hem anneler bize köle değil ki onların da gezmeye eğlenmeye hakkı var, onlar da rahat etmeli..

    YanıtlaSil