5 Nisan 2011 Salı

...Son zamanlarda ben


Uzun zamandır yazamıyordum, blogların kapanması, iş yerimin değişmesi,nişan hazırlıklarım derken anlayacağınız yoğunum, stresliyim, heyecanlıyım :)

Yeni Gelin neler yaptı diye sorarsanız son zamanlarda ;

1- Nişan Kıyafetini aldı. Pembe renkte ve taşlı ışıl ışıl :) ipek şifon uzun bir elbise belki ilerde paylaşırım sizinle:)

2- Ayakkabısını aldı.Divarese'den elbisesi ile aynı renkte açık burun platform ayakkabı, ogün zıplayıp hoplarken beni delirtmeyeceğini umut ediyorum :)

3-Bohça alışverişine çıktı. Asos.com sayesinden alıcaklarını aldı, geri kalanları ise Kapalıçarşıdan  eğlenceli  ve bir okadar yorucu alışveriş ile tamamladı kayınvalidesi görümcesi ve annesi ile :)

4- Nişan organizasyonunu ayarladı sözlüsüyle, zor işlermiş masa süslerini seçmek , DJ ile konuşmak, Canlı orkestrayı ayarlamak,Çıkış parçası,ilk dans müziği, pasta müziği seçmek,Davetiye hazırlamak,İsim listesi, Oturma planı derken düğün için napıcaz diye şimdiden kara kara düşünüyorlar :)Unutmadan düğün için en azından hikaye fotoğrafçısını ayalardı üzerinden kocaman bir yük kalktı :)

5-Nişan kurabiyelerini sipariş etti ve heyecanla bekliyor :)

6-Evin boyası bitti.Eşyaları geldi.Kafalar yoğun ve bir okadar sabırsız biran önce evin bütün herşeyini tamamlayıp oturur hale gelmesini istiyor

7-Düğünler bitmiyor ve elbise alışverişide son hızla devam ediyor, evdeki bayanların tek derdi bu oldu diyebilirim. Vakko'nun indirim gününden Notte by Marchesa Cobalt rengi elbise aldı yeni gelin  hemde çok severek :) anneside nişanda giyecek bir elbise aldı

8-Sabahları 6'da uyanmak zor geliyor, birde boğazı ağrıyor nişana kadar geçmesi için dua ediyor :(

9- Sevgili Arkadaşı Sevo'nun düğün tarihinin ve düğün mekanın belli olmasına çok sevindi :)

10- Son olarak çok heyecanlı sizden güzel yorumlar bekliyor :)

....

Sevgiler xx

5 yorum:

  1. Taraniscim, yazını okurken sanki benden bahsediyormuşsun gibi geldi. Çok güzel günler, iyi hoş da artık şu ev oturulacak hale gelsin dimi ya :) Nişanın şimdiden hayırlı olsun. Bu arada ben de nişan kurabiyesi yaptırmıştım, çok tatlı bir hatıra oldu.

    Sevgiler..

    http://gelinyolu.blogspot.com/2011/02/nisan-kurabiyeleri.html

    YanıtlaSil
  2. ooo çok iş görmüşsün taze gelin adayı! aferin sana, bu günlerde Allah sana güç kuvvet versin. inşallah en küçü k bir ayrıntı bile senin tam istediğin gibi olur, inşallah çok mutlu ol sen:)

    YanıtlaSil
  3. gelinyolu çok teşekkür ederim,blogunu takibe aldım:)Ayrıca nişan kurabiyelerinide çok sevdim umarım benim kurabiyeleride beğenirler :)

    Naristanbul Amin Amin umarim herşey yolunda gider ayrıntılarda cok boğuldum artık kurtulmak istiyorum biran önce:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    aynı telaşlardan ben de geçiyorum, evlilik hazırlıkları tam gaz, yolun düşerse ben de beklerim :)
    www.sehrindansi.com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Tugce,

    Hoşgeldin bloguma, siteni takip etmeye başladım :)

    YanıtlaSil