17 Haziran 2011 Cuma

Gerçekler ve ben

Çiceği burnunda taze gelin GÜZİN hakkımdaki 7 gerçeği paylaşmamı istemiş :) Ondanda bu isteği nişanlılar kervanına yeni katılan bloger Tatlıtos tubitos istemiş, çokta mazisini ögrenmeye devam edemedim, ama anladığım hakkımdaki 7 gerçek açığa vurulmalı :)


Şimdi burdan anladığım şu ; ben ..... 'yım ama aslında gerçek ...... ! gibi geldi bu konu bana, bana öyle geldiyse ozaman ben öyle yanıtlasam mahsuru olmaz herhalde değil mi? Haydi başlayalım ozaman


GERÇEK 1: Ben aslında Tembelim


Sabah çok erken uyanmasamda her sabah kalkıp işime geliyor, akşam geri dönüyor ve haftanın 5 günü çalışıyor haftasonlarıda erken kalkıp evlilik hazırlıkları için haftaiçi kararlaştırdığımız doğrultuda İstanbul yollarına düşüyoruz.Görünürde çalışkan biri gibi gözüksemde GERÇEK şu ki Öğlene kadar uyumak, miskinlik yapmak, yorganın altına girip koltukta TV izlemek beni çok mutlu ediyor, gün içerisinde ise hayallerimi süslüyor hal böyleyse ben ozaman tembel bir ruha sahibim:)


GERÇEK 2: Ben aslında Düzensizimde


Her hafta dolabımı düzenlemek, iş yerinde masamı derleyip toplamak için çabalasamda, her yıl yeni ajandalara düzenli bir şekilde ismimi soyismimi yazıp planlar çıkarsamda, GERÇEK şu ki ben abartmadan hayal edelim lütfen :) ** biraz dağınık biriyim ama sevindirici kısım bundan hiç hoşlanmıyor olmam :)


GERÇEK 3: Bence aslında ben zayıfım


Her nekadar gittiğim doktorlar ve sevgilim kilon gayet iyi, aman sakın alma, sana çok yakışıyor desede GERÇEK şu ki ben aslında zayıfım


GERÇEK 4: Ben yanlış bölüm okudum


Uluslararası İşletme mezunuyum.Lisede başka bölümle ilgilenip üniversitede gidip işletme okudum.GERÇEK şu ki çok pişmanım.Benim fotograf, görsel medya alanlarında olmam gerekiyordu halbuki, burcumun özelliğinine ayak uydurmalıydım içimdeki sanat aşkını mesleğe dönüştürmeliydim, tamam itiraf ediyorum suçlu benim :)


GERÇEK 5: Ben çok paniğim


Bu konuda babama çektiğim söylenir ki öyleyimdir bencede. Hiç sakin olamam, heyecanımı gizleyemem paniklğimi ele veririm her seferinde.Telaşlanırım çabucak, hemen kalp atışım hızlanır,"Allah tamam,bitti yok olmucak, yetişmicek mahvoldum,tühh vahhh vahh"der dururum :)Napıyım babamın kızıyım :) 


GERÇEK 6: Ailem olmadan asla


Bakmayın 4 sene yurtdışında tek başıma kaldığıma, GERÇEK şu ki çok fena ana kuzusuyum :) Erkek olsam hiç çekilmezdim.Şimdi 3 ay sonra evleneceğim için ayrılıyor olucağım ailemden ve evimden, garip bir duygu, hem giderim hem ağlarım misali...


GERÇEK 7 : Ah Istanbul....


Yeni yerler görmek, yeni ülkelerde yaşamak, farklı kültürleri tanımak , farklı dilleri duymak sokaklarda, yeni çehreler ve renkler....Evet çok seviyorum bu karmaşıklığı ama GERÇEK şu ki ben Istanbul aşığıyım ve ben buraya aitim.

2 yorum:

  1. tatlıtosun yer seni =) canım zayıflık hariç tüm maddelerde kendimi buldum resmen aynıyız =)

    YanıtlaSil
  2. canım one lovely blogger ödülünü alıp cevapladığın için teşekkürler, buarada ben cok fazla ne yapmanız gerketiğinden bahsetmediğim için üzgünüm:( ama doru hakkındaki 7 gerçekten behsetcektin zaten öyle yapmıssın:)
    birde bende malesef cook paniğimdirr banada annemden kalma:)

    YanıtlaSil