24 Haziran 2011 Cuma

Her genç kızın rüyası : Gelinlik

Düğün hazırlıklarının en büyük işlerinden birini halletmiş bulunuyorum

Gelinliğim sipariş edilmiştir. İlk gördüğüm ve denediğim, ilk beğendiğim ve hep istediğim tarz gelinliği AKAY'da sipariş ettim.

Canım arkadaşım Sevo'nun tavsiyesi ile ilk uğradığım yer olmuştu Wedding world.Privenuptia mağazası ile başlayan gelinlik turum daha sonra Akay ile devam etti. Privenuptia'da aradığım gelinliği bulmuştum aslında ama tek sorun bedeniminden neredeyse 4948 beden büyüktü :)Daraltmak başarısız yeniden üretmeleride imkansızdı

Üzülmüştüm evet saklayamadım ve sonra attım kendimi Akay mağazasına ve girer girmez gözüme çarpan ilk gelinlik istediğim gelinlikti.Çok kabarık , üstü dantel ve ışıltılıydı. Etek ucunu ise ayni dantel ile su yolu yapmışlardı hemen denedim ve üzüntüm geçti :)

Bu gelinlik kafama yerleşmişti yerleşmesine ama yinede içimden bir ses gidip Vakko'ya da bakmamı söylüyordu. Hemen Bağdat caddesinden randevu aldım ve gittim. İyiki gitmişim çünkü La Sposa'nın o çok beğendiğim Datelle modeli bende hiçte güzel durmamıştı.Sevgili blog arkadaşım Güzin; o gelinliği inanılmaz güzel taşımıştın.Burdan tekrar söylemek istiyorum :)

Sonra dedim ki daha çok gezersem daha çok kafam karışacak sonuçta bütün tip modelleri giymiş ve bana yakışanın Akay'daki kabarık gelinlik olduğuna nişanlımla hem fikir olmuştuk.O zaman beklemenin anlamı yoktu ve güleryüzlü, hepsi birbirinden ilgili satış danışmanlarının olduğu Akay'a tekrar yolumuz düştü ve bu sefer karar verip almak içindi.Tekrar denedim , kenarları dantelli duvak ile birlikte tekrar baktım inceledim, yürüdüm, hayal ettim ve EVET dedim :)

Yani anlayacağınız hazırlıklar listesinden " **Gelinlik sipariş edilmeli ** " maddesinin üzerine bir TİK attık sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde. Umuyorum gelinliğim istediğim gibi ve güzel olur.

Gelinliğim neye benziyor derseniz form olarak Kate Hudson'ın Bride Wars filminde giydiği bu gelinlik formunda işte :) Kuşak yok ama :) Ama ben dantel detayını çok sevdiğim için duvak kenarlarını dantelli tercih ediyorum.Birde kırmızı bir gelin buketi :) Haydi hayırlısı





8 yorum:

  1. Hadi hayırlı olsun canımcım,hala alamadım ben, darısı başıma artık,)

    YanıtlaSil
  2. canımcım hayırlı olsunnn sen zaten kabarık istiyordun dilediğin gibi olmasına sevindim =) darısı banaa ben de kabarık kabarık istiyorum =)

    YanıtlaSil
  3. Tesekkür ederim kızlar umarım sizlerde sorunsuz bir şekilde halledersiniz acıkcası ben cok korkuyordum dert edicem bulamayacagim diye ama çok şükür atlattım :) darısı başınıza :)xx

    YanıtlaSil
  4. canım benim cok teşekkür ederim söylediklerin için biliyomusun o filmdeki o kabarık gelinliğe aşık olmuştum:=) aşırı güzell eminim senin gelinliğinde sende cok güzel duracaktır merakla bekliyoruz resimleri artık:)

    YanıtlaSil
  5. Güzin gelinligi begendigine cok sevindim canım, inşallah senin kadar güzel bir gelin olurum bende :)Resimlerde insallah blogumda zamanı geldiginde arz-ı endam edicek :))

    YanıtlaSil
  6. canım hayırlı olsun, çok güzel bir gelinlik :)

    YanıtlaSil
  7. I think this is one of the most important information for me. And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is perfect, the articles is really nice

    YanıtlaSil
  8. merhaba, bloğunuza yeni rastladım ve şuan şaşkınlıklar içindeyim. çünkü düğün ile ilgili hayal ettiğimiz tüm detaylar neredeyse aynı hatta tıpkısının aynısı=) ben de aynı gelinliği denedim hatta alacağım sanırım fakat sizin fotograflarınıza başka bir yerde rastladım ve bana benim giyindiğimden daha güzel geldi.Üst detayları ve kabarıklığı farklı sanki..
    sizinle iletişim kurabileceğim bir adresiniz var mı? ya da bana direkt tugba_hasimzade@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. gelinlik ile ilgili ufak tefek bir kaç sorum olacaktı da=))

    YanıtlaSil