13 Temmuz 2011 Çarşamba

Milyon tane ayakkabı giyme karmaşam ve Düğün alışverişim

Düğünde giyeceğim ayakkabı konusunda başından beri hep aynı şeyi düşünüyordum

Fotoğraf çekimleri için kalpli 1 çift ayakkabı ( Melissalarım )

Nikah ve Misafirleri dolaşırken çok yüksek olmayan sevimli 1 çift ayakkabı ( NR.39 Gelin Koleksiyonu )

Gecenin sonunda şirin Dans Babetleri ( Şuan haber bekliyorum Minush'dan)

Evet aslında bende biraz abarttığımında farkındayım :)Bakalım ogün hangisi giyip hangisini giyemeyeğim

Ama düğünüm çok kalabalık olacak. Melissalarla bütün günü geçirmem imkansız

Babetler eminim benim gibi babet delisi bir kız için ideal olucak ama hafiften bir boy uzamalı gelinliği kaldırmalı diye düşüyorum o yüzden bütün gün değilde sadece gece sonunda katılabileceğim eğlence için olabilir

NR.39 ayakkabı ise bütün gün dayanabileceğim rahatlıkta olsada , stiletto kızı olmamam ve böylece kendime güvenmediğimden dolayı sadece 3-4 saatlik bir zaman dilimine bırakıyorum.

Durum vaziyet bu olunca dün NR.39 Gelin ayakkabımı almaya gittik Sevgilimle.

İyiki gitmişim çünkü hiç bir model kalmamış ve mağazayı 15 eylüle kadar kapatmışlar.Ama iyi haber bu ay sonu Trendyol'da satışa girecekmiş

Beğendiğim bir modeli telefonda sormuştum önceden malesef yoktu, çok geç kalmıştım ama kısmet işte diğer beğendiğimde hem 38 hemde 39 numara vardı hemen ayırttım. İşten kaçtım ve gidip denedim ve ayağım 38 olmasına rağmen 39 numara alıp ayağımı sıkma riskine karşı önlem almış oldum :) Umarım iyi yapmışımdır

Hangi modeli mi aldım?

Süpriz işte bu kutunun içinde :))


Yanındaki poşetten bahsetmeyi unuturmuyum hiç...!!

Benim bir Magic Form hayranı olduğumu belki hatırlarsınız. Dün gitmişken hemen o güzelim mağazaya tekrar uğradım ve düğün günü giyeceğim iç kıyafetlerimin diğer aksesuarları tamamlamış oldum.

Sonra bu güzelim uyku bantını görünce dayanamayıp aldım bu sefer:)



Ve bir düğün alışverişide böylece tamamlanmış oldu.

Yeni bir düğün alışverişinde görüşmek üzere :)

7 yorum:

  1. Hayırlı olsun tatlım aldıkların,ayakkabı olayını birazcık abartmışsın galiba :)) Neyse iyi yapıyosun bir kere yaşanacak isstediğin gibi olsun herşey.Ama ama ama süpriz kutuyu açsaydın da görseydik,)

    YanıtlaSil
  2. ben de sürpriz kutuyu merak ettiimmmm :)

    YanıtlaSil
  3. haha süper baya abartmıssın ayakkabıyı ama olsun ben severim bazen bende bişeyleri abartırım, bütün istediklerini yap söylenenlere bakmadan:)) ben o geceyi tek ayakkabıyla gecirdim hiç zor olmadı ben sadece babete karsıyım boyun cok uzunmu bilmıorm ama gelnlk dedğin yüksek topukla güzel ama tabi benm fikrim.. birde belki gecemm sonunda gycekmıssın dikkat cekmez sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. SA: evet ya farkındayım çok abarttım ama karar veremedim bi türlü napıyım:)Süpriz kutu daha sonra açılmak üzere dolaba kaldırıldı şeker:)

    Gelinyolu canım 2 ay evvel aldığım için kutuyu sakladım böyle dolabın sonlarına ki bakıp bakıp sıkılmıyım diye:) o yüzden burdada yayınlamıyım diyorum:)kendimi biliyorum çünkü çok görmesem iyi olur hani banada süpriz olsun :)

    Güzinim valla bende bazen bazı konularda abartıyorum ama şu varki bu konuda hala tam netliğe varmış değilim boyum 1.72 kısa değilim yani:)ama yinede gelinlik kesinlikle yüksek topuk olmalı aynı fikirdeyiz ama ben yinede düğün anına kadar topuklu ayakkabılarla ayağımı yormak istemiyorum çünkü ben hiç alışkın değilim ve korkuyorum ayaklarımı çok yormaktan:(( işin diğer bir boyutu düğünümüz 600 kişiyi aşkın olucak:))babetide o yüzden yanıma almak istiyorum haksız mıyım acaba:))

    YanıtlaSil
  5. canım bence abartmamışsın için nasıl rahat edecekse öyle yap. boyun uzunmuş hakkaten ama yine de ben de babet olayını sevmedim küçük topuk veya rahat bir dolgu topuk olabilir benim naçizane fikrim. ama ayaklar topukluyla çok yoruluyor. nişan öncesi topuklu ayakkabıyla 3 saat foto çekimi olan ve nişan boyunca hiç oturmayan biri olarak ayaklarımm 3 gün ağladı resmen ağrıdan öldü. ama o an anlamıyorsun sonradan çıkıyor acısı =)

    YanıtlaSil
  6. Tubitosum ayaklarım ağrısada yapcak birşey yok giyicem topuklu ayakkabılarımı dedigin gibi sonunda çıkcak acısı:) ama düğün öncesi için yanımda mutlaka bulundurucam babet.Nişanda giydiğim ayakkabılarımın topuk yüksekliği ve platform olması çok idealdi benim için ve yine aynı boy topuk aldım sanırım bu sefer daha çok rahat edicem:)Aslında dolgu topuk düşünüyordum ama pek estetik durmuyordu sanki bende o fikirden vazgeçtim

    YanıtlaSil
  7. Fotoğraf çekimleri için kalpli 1 çift ayakkabı

    nolur bu olmuş olsun noluuuur :)
    gerçi babetlerede hayır demem :)

    YanıtlaSil