11 Şubat 2011 Cuma

Takma kirpik takıntım :)

Takma kirpikler özellikle kirpikleri benim gibi kısa ve az olan bayanların tercih ettiği birşey, ama ben hala denemiş değilim :) Merak etmiyor muyum? Etmez miyim hemde çok fakat bir türlü cesaret edemiyorum..Kuzenimin henüz 2 yaşında olan ikizlerinin o güzelim uzun ve kıvrık kirpiklerini görünce bile çocuk gibi kıskanıyorum resmen :)))

Nişanımda , kınamda ve düğünümde cesaretimi toplayıp kesinlikle kirpik taktırmalıyım ama!! ya çıkarırken kendi kirpiklerimide yolarsam :)) ?? Ablamın tecrübe ettiği ( ki kendisi takma kirpikleri kopararak çıkarmaya çalışmış kişidir :p ) bu olay ya benimde bu özel günlerimde başıma gelirse diye çok korkuyorum. Sizce korkmakta haklı mıyım yoksa çok mu yersiz bir korku bu ? :) Sanırım denemeden bunu bilemeyeceğim özellikle aşağıdaki şu resimlere bakınca daha bi özeniyorum :)

Ürün olarak MAC'in takma kirpiklerini deniyim diyorum başka bir önerisi olan var mı?



5 yorum:

  1. benim de hiç kirpikim yok ama çok da takmıyorum, amaaaaan:) unumu eledim eleğimi astım, br de çok çalışıyorum hergün hergün insan ne giyinmekten zevk alıyor ne makyajdan falan. çapıulcu gibi gidip geliyorum işe:) o kadar alıştım ki toplantı günleri kumaş pantolon ceket giymek bir zoruma gidiyo sorma:) zaten bana ne kadın gözüyle bakıyorlar ne de erkek. değişik bir canlı olduğumu düşünüyorlar. :=)

    YanıtlaSil
  2. Canım nişanımda ben de bütün olanı kullandım, çıkartması çok kolay fakat diğerlerine göre görünümü daha zayıf. Diğerini de semoş kullandı, tamamen kendi kirpiği gibi durdu. Ama çıkartmaya çalışırsan, kendi kirpiklerinden oluyorsun, kendi kendine düşmesini bekleyeceksin ki, düşmeye başlayınca da görünüm biraz komik oluyor :))

    YanıtlaSil
  3. Seda: Evet benimde ilk tercihim MAC olucak ama açıkcası bir sürü çeşit var hangisini deneyeceğimi bilmiyorum

    Naristanbul: hahah:) Seni cok iyi anlayabiliyorum benimde öyle anlarım oluyor :)

    Sevoo: kuşum valla senin nişanda süper olmuştu bende istiyorum bendee :) ama birz daha yogun olursa daha güzel olur sanki diye düşünüyorum.Artık kendi çıkmasını beklicem yoksa kirpiklerim kel kel olmasın :)

    YanıtlaSil
  4. ben düğünümde denemiştim tabi kuaförün becerikli elleriyle hemen takıverdi. şu tek tek kirpiğe yapıştırılanlardan. bana 1 hafta kullanabilirsin dedi. sonra kendiliğinden döküldü. ama o gün bugündür aklımda gözlerimin güzelliğini unutamıyorum şimdi kendim alıp takabileceğim bişey istiyorum tabi öyle tek tek takılanlardan değil kolay olanlardan :)) bununla ilgili marka önerisi olan varmı??

    YanıtlaSil