26 Nisan 2011 Salı

Converse'den gelin ayakkabısı olur mu? :)

Benim gibi rahatına düşkün bir gelin adayı iseniz ama aynı zamanda taş, pırıltı ve ışıltıdan vazgeçemiyorsanız işte size Converse'nin en şık en gösterişli ayakkabısı :) Converse'den gelin ayakkabısı mı olurmuş demeyin :)




Kaynak:Tık tık

9 yorum:

  1. bal gibi olur =) tatlım ben çok gördüm gelinliğin altına converse giyen ama sadece fotoğraf çekilmek için =) Çünkü gelinliği kaldırabilmek için topuklu ayakkabı şart bi nevi...

    YanıtlaSil
  2. Evet o konuda haklısın bende sadece fotograf cekimleri icin giyeceğim renkli ayakkabımı belirledim :)

    YanıtlaSil
  3. valla gördüğüm en güzel converse:) foto çekiminde renkli ayakkabımı giyceksin ne giyceksinn bende melisalarım olsa onları giyerdm ama yoklar acaba alsammı dedim ama arada kaynadı oda:)) sen bizimle paylaşsana ayakkabılarını:)

    YanıtlaSil
  4. çok şirinler, boy uzunsa topklu sart değil aslında , ama benim için de sadece fotoğraflık olurdu;)

    YanıtlaSil
  5. Güzin canım melissalarımı giyicem fakat renk konusunda tam netlik kazanmadı beyaz/kırmızı kalplisi olabilir yada fusya,karar verdikten sonra mutlaka paylasicam:) bence sende sadece fotograf cekimi icin renkli ve değişik bir ayakkabı giyebilirsin resimlerde cok güzel çıkıyor

    Aysun merhaba öncelikle evet sadece fotograf için güzel bir alternatif diye düşündüm bende fotograflara espiri katabilir eğer damatta sadece resim için converse giyerse ortaya çok şirin kareler çıkabilir ne dersin:)

    YanıtlaSil
  6. cok da şirin olmuş,ben ayaklarım yorulur yorulmaz beyaz düz çiçekli sandaletlerimi geçirmiştim ayağıma:)

    YanıtlaSil
  7. merhaba,oncelıkle cok zevklı bır secım olmus benım nısanlımla boyumuuz aynı ve dolayısıyla topuklularıma veda edıyorum..dugunum 10 eylulde aradıgım ayakkabıda tam bu..aynısından ıstıyorum lutfen bır gelıncık adayına yardımcı olurmusunz?

    YanıtlaSil
  8. Adsız merhaba,benimde dügünüm 10 eylülde:)Bu ayakkabıyı internette dolasirken gördüm nerden bulabilirsin bilmiyorum açıkcası ama eminim sende kendin yapabilirsin bunu. İhtiyacın olan pul, tül ve silikon tabancası hepsi bukadar :)

    YanıtlaSil
  9. valla gelinliği topuklu ayakkabı kaldırıyor ama ben kınada şişen ayaklarımdan dolayı gelinlik ayakkabıma sığamadım hahahahah :))) ve 500 kişilik düğünde, konukları öperken beyaz guess marka converse tarzı spor ayakkabı giydim hep. iyi ki giymişim yoksa onca insan öp öp bitmezdi. sadece foto çekimlerinde ve düğün mekanına ilk girerken topuklu ayakkabılarla şöyleee sükseli bir giriş yapayım dedim. öyle de oldu :)

    YanıtlaSil