22 Kasım 2011 Salı

Ilgaz & Poyraz Anadolu'nun sen yüce bir dağısın

Ben bir moda blog yazarı değilim bilirsiniz

Ama onlar bukadar güzel, şirin, koca yanaklı, kıvırcık saçlı, ısırmalık ve çok tarz olunca ufakcık olsun dokunmak istedim bu konuya musadenizle :)

Kuzenimin ikizleri bu minik adamlar

Poyraz ve Ilgaz kardeşler

İnsan kuzeninin çocuklarını bukadar çok severken kendi çocuğunu nekadar sevebileceğini inanın hesap edemiyor

Onlar şuan Pepe'yi izliyor olabilirken, Poyraz " neden Pepe benim için şarkı söylemiyorda Ilgaz için şarkı söylüyor küstüm ona " derken bense bugün sizlere bizim kocaman güzel ailemizin en minik bireylerini sunmaktan gurur duyarım

..

dip not: Pepe çizgi filmde "Ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dağısın" şarkısını öğretiyormuş çocuklara o yüzden bizimkisi küs Pepe'ye :) Ama ben senin için Poyraz'ı da ekledim şarkıya ama sadece bir yazı başlığına gücüm yetti :)

..

İşte 2011-2012 Kış modası ile Poyraz ve Ilgaz kardeşler karşınızda

Taaa Taaaammmmm






Pantolon : Zara 

Fular ve Tshirt: H&M

Çizmeler: Mothercare

5 yorum:

  1. bayılıyorum çocukların bu kıvrak zekalarına :))

    çok tatlılar maaşallah...
    pepeye ben de küsüm şimdi bak :)

    YanıtlaSil
  2. ayy yerim ben o ikizleri maşallahhh :)

    YanıtlaSil
  3. bir pepe dir gidiyor arkadaş, kim bu pepe yaw :))

    Ilgazla Poyraz çok tatlılar maşallah onlara:))

    YanıtlaSil
  4. Facebookta Aylinin resimlerine bakıyorum hergün acaba bugün hangi hikayeler göstercek bize diye.. Allahım bugün eklediğin gelin ne de güzel aa makyajını da Rıfat yapmış Taraniscim gibi diyorum. Sonra gelin ayakkabısının altını gördüm 10 numarada Tubitos yazıyor. Yok canım yanlış okudum dedim heralde. Büyüttüm bir daha baktım. Hayır yani bunların hiçbirinden jeton düşmedi de nikah reçellerini görünce aydım :) Aa Taraniscimin reçelleri dedim böyle acayip mutlu oldum anlatamam. Sonra o arkası dönük fotoğrafınızı gördüm istediğin pozdan da çektirmiş olmanıza sevindim. Peri masalları kadar güzel bir düğün olmuş canım nasıl beğendim anlatamam sana. Öpüyorum sevgiyle ve çok çok teşekkür ediyorum beni unutmadığın için..

    YanıtlaSil
  5. Fuly hayran olmamak elde degil acaba bizde böyle miydik o yaslarda ama bunlar cok zeki :)

    Nar's istanbul canım benim senide görücez bi gelsin bebek Pepe ile tanısıcaksınız :)

    Tubitosum canım benim.Yazını okurken nasıl mutlu oldum ve gülmeye başladım nasılda buldu beni diyorum içimden :)Ogün aklimda sen ve lamore del calciocum vardı, hemen yazdım adını sildi coktan ve ben merakla senin dugun hazırlıklarını bekliyorum canım..Cok opuyorum seni guzel sözlerin icin okadar sevindimki ne diyecegimi bilemedim ve en güzeli icine en sineni senin icin olsun !

    YanıtlaSil